Jul, jul strålande jul!

När jag tittar ut genom fönstret, så är det något som inte stämmer - för var är snön? Jag tror att den här hösten och den tidiga vintern har slagit alla rekord på gråmulet väder. Tur då att grått är modernt, för den som tycker om gråskalor måste ha fått sitt lystmäte stillat för många år framöver. Vi får hoppas att kung Bore kommer och förgyller vår tillvaro med lite snö och kyla som piggar upp oss.

2019 har varit ett händelserikt år inom Aroseken, precis som så många andra år. Under året har vi bl a färdigställt två herrgårdsvillor i Barkarö, två husprojekt (varav ett i Gäddeholm och ett i Barkarö). Vi har dessutom kommit igång med byggnationen av kedjehus på Nordanby Äng och markarbeten för ytterligare en etapp med 15 villor i Barkarö.

Mot bakgrund av det intensiva arbete som har pågått under det här året ,så kommer 2020 bli ett intressant år. Med både husbyggnation och nya markarbeten för etapp 3 i Barkarö, samt etapp 2 på Nordanby Äng. Vi kommer sannerligen inte vara sysslolösa under 2020, utan vi fortsätter den resa som vi påbörjade för 63 år sedan – att bygga, sälja och hyra ut ändamålsenliga bostäder till så låga produktionskostnader som möjligt.

En sak som värmer så där extra mycket inför årets julfirande, är det stöd som vi fick i samband med Musikhjälpen. Tillsammans med våra leverantörer och våra fantastiska hyresgäster, så lyckades vi samla in ca 60 000 kr. Helt otroligt! Att få vara med och bidra till Musikhjälpen och dess viktiga budskap, det känns gott inombords. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Innan vi drar igång 2020, så ska vi passa på att vila upp oss och bara njuta av julen och allt vad det innebär. En del tycker om skumtomtar, själv tycker jag om julmust och skinksmörgåsar. Men det viktigaste av allt, det är att få varva ner och ladda batterierna inför det nya året. Och Kalle Anka, förstås. Nu håller vi tummarna för att snön singlar ner från himlen och att isen lägger sig, så att vi får uppleva vintern när den är som bäst.

Jag och min underbara personal önskar dig en riktigt GOD jul och ett fantastiskt GOTT nytt år!

Christian

  

Årets julklapp har vi valt att ge till Barncancerfonden och Västerås Stadsmission som båda ligger oss varmt om hjärtat.