barkarös nya område gotö

Där pulsen från stadslivet och naturen möts

I Barkarö med dess nya område Gotö får du det bästa av två världar inom en radie av knappa åtta kilometer. Att du dessutom har två av Västerås bästa grundskolor i närheten samt bl a Fullerö golfbana, bad- och båtplats, fina lekparker och vackra motionsspår fulländar vardagen för hela familjen. 

Endast 1 hus kvar! 

I hjärtat av huset hittar du den stora köksön som gör det möjligt att laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner. Men det kanske mest unika med den här kedjehusmodellen är den stora takterrassen som förbinder ditt hus med grannens. Tack vare den smarta placeringen kan du dessutom utnyttja så gott som alla soltimmar. 

Se hur det byggs live!

Vi har satt upp en webbkamera på området.
Gå in här och följ arbetet.

Klicka på husen
för att få mer
information.

En stad i staden

Gotö är en så kallad trädgårdsstad. Det innebär att husen ligger närmare varandra och gatan. Allt för att skapa en känsla av gemenskap. Men tack vare att husen är genomtänkt placerade i förhållande till varandra, slipper du samtidigt insyn. Samtliga tomter har egen trädgård och gatorna kantas av träd och buskar, vilket bidrar till den naturnära upplevelsen. En slags Bullerbyn i modern tappning, skulle man kunna säga. 

Under den första etappen kommer du att kunna välja mellan våra tre olika husmodeller: Uthamra, Valsätra och Smart 150.

Till salu

Tomt nr 60 Husmodell: Valsätra

5

4 208 000 kr

136 m²

404 m²

Kedjehus

Enligt överenskommelse

Till salu

Läs mer 

Intresseanmälan

Vill du bo på Gotö?

Klicka här