Aroseken

Välkommen hem till oss. Vi har byggt, förvaltat och utvecklat bostadsområden sedan 1956.

Aroseken är bostadsstiftelsen som bygger hem och områden att leva i. Vi är även hyresvärden för människorna som bor och flyttar till Västerås. Ca 6 000 hus och lägenheter har vi hunnit bygga sedan starten 1956.

Just nu ser framtidens hem växa fram på bland annat Barkarö i Västerås. Ända sedan starten har vi levt i Västerås och Västerås har levt i Aroseken.
Läs om vår historia

Vår vision

Sveriges bästa uppväxt.
När Västerås och vår region växer tar vi ansvar för att alltid bygga med västeråsarens bästa för ögonen. För de nya och för de gamla. Vi är garanten för att staden utvecklas med attraktiva och hållbara hem, lokaler och bostadsområden. Vi är en ständig pionjär som i samspel med andra bygger staden utan gränser. En stad där historien får en framtid. En stad där generation efter generation tryggt får växa upp i Aroseken.

Affärsidé

Vår affärsidé är att bygga, sälja och förvalta välplanerade och ekonomiskabostäder, till de som söker ett nytt hem i Västeråsregionen. Vi gör det genom att planera bostadsområden och bostäder i takt med samhällsutvecklingen, näringslivetsbehov och stadens expansion. Dessutom alltid med fokus på att erhålla låga produktionskostnader och bästa möjliga slutprodukt.

Värderingar

Vi är Professionella
Vi är Engagerade
Vi är Personliga
Vi visar Respekt

Vårt uppdrag

Arosekens ska bygga och förvalta välplanerade och ekonomiska bostäder.

Arosekens styrelse

Arosekens styrelse består av representanter från Västerås Stad, ABB, Swedbank och ICA. Representanter från dem som en gång stiftade Aroseken.

Hållbarhet för oss

För oss på Aroseken är hållbarhet en helhetsfråga. När vi bygger bostäder gör vi mer än så. Vi bygger platser att leva på.
Läs om vårt hållbarhetsarbete
Senaste nytt
Fler nyheter
Här finns det cookies! På den här hemsidan använder vi cookies för att analysera trafik och anpassa marknadsföring, allt för att du ska få en bra upplevelse. Integritetspolicy ›