Registrera dig för lägenhet

Söker du en lägenhet?

För att söka en lägenhet hos oss behöver du vara registrerad som bostadssökande, det gör du enkelt genom att skapa ett konto och fylla i alla dina uppgifter. När du gjort det kan du söka en lägenhet hos oss. *

*För att söka en lägenhet hos oss behöver du uppfylla vissa krav, läs mer här.

Vägen till en lägenhet

Registrera dig på Mina sidor

Du behöver vara registrerad hos oss för att söka våra lägenheter. Det kostar inget att registrera ett konto. Kontrollera att du har fyllt i alla uppgifter korrekt i din profil.

Sök lediga lägenheter du är intresserad av

Du kan anmäla intresse på flera lägenheter. Uppfyller du kraven i vår uthyrningspolicy så kan du bli erbjuden visning. Du kan inte påverka din intresseanmälan genom att ringa eller mejla oss.

Håll koll på din mejl

Vi skickar alltid erbjudande om visning via mejl till mejladressen du registrerat hos oss. Det är därför viktigt att du angivit korrekt mejl och att du kontrollerar den regelbundet. Vill du inte missa om det läggs ut en lägenhet som varit perfekt för dig? Du kan göra en prenumeration på Mina sidor så att du får mejl när det finns lägenheter som passar dina önskemål.
Här finns det cookies! På den här hemsidan använder vi cookies för att analysera trafik och anpassa marknadsföring, allt för att du ska få en bra upplevelse. Integritetspolicy ›