Projektidé "Den lilla villan"

Vi har något nytt på gång! Något vi valt att kalla för "den lilla villan", en projektidé för ett enklare boende.

Vill du om att bo kvar i ditt villakvarter, nära marken men utan det krävande underhållet? Aroseken arbetar nu med en helt ny projektidé som vi kallar "Den lilla villan". Husen utformas för att passa den som vill skala ner från ett större boende eller för den som vill ha villalivet i mindre format. Här har du friheten som villan erbjuder minus de omfattande underhåll som större villor kräver. 

Det finns en önskan om att kunna bo kvar i sina rotade områden, nära marken och i en miljö som tillåter en bibehållen livsstil. Med mindre hus kan vi skapa bostäder som gör det möjligt att stanna kvar där man känner sig hemma. Dessa bostäder är på ca 85 m2 och utformas med öppna, tillgängliga ytor med en egen liten trädgård.

Mindre hus – större frihet

Med ca 85 m² erbjuder dessa hus allt du behöver för att leva bekvämt och enkelt. Här kan du bo kvar i den miljö du älskar, med en egen liten trädgård där du kan odla och njuta av kvällssolen.

Din egen oas

Varje hus kommer ha en egen inramad trädgård på baksidan, perfekt för odling och avkoppling. Stora glaspartier suddar ut gränsen mellan inne och ute, så du enkelt kan njuta av både morgonsol och kvällssol. Det är enkelt att röra sig mellan inomhus- och utomhusmiljöerna tack vare smart design och tillgängliga entréer.

Gröna kvarter

Föreställ dig ett grönskande kvarter där husen omges av träd och parkeringen är placerad i ytterkanten av området. Här är det en lugn och inbjudande atmosfär, där gemenskap och trygghet står i fokus.
Behovet av ett mindre och lättskött boende blir viktigare med åren, men utan att kompromissa med livskvaliteten.

Var med från början

Under 15 års tid har vi besökt våra bostadsområden som fyllt 50 år, och vi har sett en stark vilja bland boende att stanna kvar i sina områden. Den lilla villan är Arosekens svar på den efterfrågan som finns om mindre boenden i närhet till villakvarter. Detta projekt syftar till att erbjuda små, välplanerade atriumhus på cirka 85 kvadratmeter.

Aroseken har tittat på ett flertal platser runtom i Västerås där projektet skulle passa.

Håll mig uppdaterad

Det här låter som något för mig!

Låter det här projektet som något för dig? Visa ditt intresse och håll dig informerad genom att anmäla dig här.

Här finns det cookies! På den här hemsidan använder vi cookies för att analysera trafik och anpassa marknadsföring, allt för att du ska få en bra upplevelse. Integritetspolicy ›