När du flyttar ut

Vi hoppas att du har trivts i din lägenhet och hos oss på Aroseken.

Visning av din lägenhet

Du behöver vara beredd på att visa din lägenhet för den person som får erbjudande om att flytta in efter dig. Vanligtvis tar personen kontakt med dig för att komma överens om en tid som passar för visning. Om du inte har möjlighet att visa din lägenhet själv, hör av dig till oss på telefon 021-17 91 09.

Besiktning av lägenheten

När du säger upp din lägenhet bokar vi en statusbesiktning tillsammans med dig. Det är viktigt att du är med när besiktningen görs. Golv får inte vara dolda av t ex mattor eller kartonger. Vid onormalt slitage eller skador på lägenheten blir du ersättningsskyldig för detta.

Inlämning av nycklar

Nycklar lämnar du tillbaka till oss när du flyttar ut, även eventuella kopior samt nycklar till motorvärmare, förråd och tvättstuga. Nycklar lämnar du in senast kl 12.00 första vardagen efter att hyreskontraktet gått ut. Du lämnar in nycklarna på vårt kontor på Badhusgatan 5.
Om inte nycklar återlämnas i tid kommer du att debiteras för låsbyte av lägenhetsdörren.

Bra att tänka på
  • Glöm inte bort att ändra din adress

  • Flytta ditt elavtal

Inget lämnas kvar när du flyttar ut

När du flyttar ut måste du ta med dig alla dina tillhörigheter som finns i lägenheten men också dina saker som du förvarar i förråd, garage eller på balkongen. Det ska vara lika tomt och fint för nästa hyresgäst att flytta in.

Städning

Lägenheten ska vara i bra skick när du flyttar. Var därför noggrann när du flyttstädar. Nästa hyresgäst ska kunna flytta in utan ytterligare städning. Det är av denna anledning vi bokar in en städbesiktning för att kolla så allt ser okej ut innan du lämnar över nycklarna. Om lägenheten inte är ordentligt städad när du lämnar den, kommer vi att debitera dig för en städavgift.

Här finns det cookies! På den här hemsidan använder vi cookies för att analysera trafik och anpassa marknadsföring, allt för att du ska få en bra upplevelse. Integritetspolicy ›