Fördelarna med att köpa nyproduktion

Köpa ett nybyggt hus eller ett äldre hus? Frågar du oss är svaret självklart. Det finns många fördelar med att köpa nyproduktion.

Allt är sprillans nytt

När du köper nyproduktion behöver du inte tänka på om taket måste läggas om, om du behöver måla om nästa sommar eller om fasaden ska målas om. Allting är nytt och fräscht och det enda du behöver tänka på är hur du ska möblera ditt nya hus.

Ingen budgivning

Att köpa nyproduktion innebär att du köper till ett fast pris. Du behöver inte tänka ut någon budstrategi och slipper budgivningar där priset drar iväg.

Smidig flytt

När du köper nyproduktion dröjer det från det att du skriver kontrakt till dess att det är dags för inflyttning. Det här innebär att du i lugn och ro kan planera din flytt. Har du en tidigare bostad att sälja finns det gott om tid för detta.

Alla våra hus är byggda med klimatsmarta material, energieffektiv uppvärmning och har låga drifts- och underhållskostnader.

Nyproduktion är klimatsmart

Att köpa nyproduktion är faktiskt ett val som är bra för miljön. Alla våra hus är byggda med klimatsmarta material, energieffektiv uppvärmning och har låga drifts- och underhållskostnader. 

Du får en ordentlig genomgång av huset

När du köper ett hus på öppna marknader så är det vanligt att kunskap går förlorad. Den nya ägaren vet inte riktigt hur värmeväxlaren fungerar eller hur vattenledningar är dragna. När du köper ett hus av oss får du alltid en ordentlig genomgång av husets alla installationer. Vi bjuder också in en energikonsult som hjälper dig att optimera energiförbrukningen.

Här finns det cookies! På den här hemsidan använder vi cookies för att analysera trafik och anpassa marknadsföring, allt för att du ska få en bra upplevelse. Integritetspolicy ›