2021-12-01
Julgåva
Årets julklapp till utsatta västeråsare
I år väljer Aroseken att ge sin julgåva till Lokala hjälpen för att stötta dem i arbetet med att ge utsatta västeråsare en lite bättre jul. Vi stöttar i arbetet för ett tryggare Västerås som är bättre att både att bo och leva i – för alla.

Arosekens och Lokala Hjälpens julinsamling 2021    
Över 4 000 barn bara här i Västerås lever idag i ekonomiskt utsatta familjer. Hur många västeråsare det är totalt är svårt att få exakta siffror på - något som även gäller för hur många av våra äldre som lever i ensamhet. Men vi vet att behovet av stöd är stort.

Flera lokala hjälporganisationer kommer tillsammans med andra frivilliga att samordna sina insatser denna jul. Detta för att göra julen lite bättre för de många ekonomiskt utsatta och ensamma västeråsare.

Ett tryggare och bättre Västerås
Vi på Aroseken vill med denna insamling stötta Lokala Hjälpen att samla västeråsarnas stora engagemang för att bygga ett tryggare och bättre Västerås. Ett tryggare Västerås som är bättre att både att bo och leva i.

Vi har tillsammans med Lokala hjälpen satt ihop en insamling för att göra det lättare att bidra, så vill även du bidra med en matlåda, presentkort till ett barn  eller julgåva har vi gjort det lätt att göra rätt.

Läs mer om hur du kan vara med och bidra

Kontakt:
Här finns det cookies! På den här hemsidan använder vi cookies för att analysera trafik och anpassa marknadsföring, allt för att du ska få en bra upplevelse. Integritetspolicy ›