2021-10-01
Nyhet
Nu finns Paketboxar nära våra lägenheter
Nu finns PostNords första Paketboxar på plats i Västerås, närmare bestämt på flera av våra lägenhetsområden.
Ett paket kommer lastat, och hela vägen hem (till din Paketbox)

Det är ingen hemlighet att mycket av det vi idag köper beställs online, för att sedan levereras hem till dig i ett paket. Eller rättare sagt levereras till ett utlämningsställe. Men på flera håll krävs anpassade tider och möjligheten att ta sig dit för att nå din beställda vara. Det måste finnas lösningar som gör det mer tillgängligt för våra hyresgäster?

Javisst gör det. En lösning stavs Paketbox på ditt område.

Nu finns de första Paketboxar från Postnord på plats i Västerås, och dessa står i anslutning till våra boendeområden! När vi fick nys om att PostNord var på gång med sina första boxar till Västerås, kom vi med alternativa förslag på placeringar som skulle vara både lättillgängliga och nära för våra boende. Det slutade med att Paketboxarna nu är på plats och inom kort kommer de första paketen hämtas ut.

Vi är glada att Paketboxarna är på plats, och hoppas att våra boende i närheten ser bekvämligheten med dem. Vi vill alltid jobba för att hitta nya, smarta lösningar för våra områden. Det här blir en service som vi hoppas ska förenkla och göra det mer lättillgängligt för våra hyresgäster att hämta sina paket, säger Annika Lindström uthyrningsansvarig på Aroseken.

Paketboxarna hittas på:
Skallberget, Nordanby, Lillhamra, Trummslagarbacken, Öster Mälarstrand, Barkarö.

Kontakt:
Annika Lindström
Här finns det cookies! På den här hemsidan använder vi cookies för att analysera trafik och anpassa marknadsföring, allt för att du ska få en bra upplevelse. Integritetspolicy ›