2022-03-15
Köpa hus
Snart är det försäljningsstart för etappen 5 på Barkarö!
Den 22 mars släpper Aroseken den femte etappen av villor som byggs på Gotö i Barkarö. I den här etappen byggs det totalt 29 hus men försäljningen är uppdelad i två deletapper, där den första deletappen med 16 hus släpps till försäljning nästa vecka.

För ett år sedan såldes den fjärde etappen i området - där är Aroseken i full färd med att bygga husen och flera av husköparna har redan flyttat in i sina nybyggda hus. När den fjärde etappen såldes bokades samtliga hus upp på mindre än en minut - intresset för husen var högt och av allt att döma fortsätter intresset för området att vara stort.

- Det är otroligt roligt att bygga ett område som är så uppskattat av våra husköpare. Den här gången känns det lite extra, både utformningen av husen och placeringen av etappen har något speciellt. Det blir den sista etappen vi bygger i just detta område, så det blir som vår grand finale, säger Christian Brobeck, vd på Aroseken.

Kontakt:
Christian Brobeck
Här finns det cookies! På den här hemsidan använder vi cookies för att analysera trafik och anpassa marknadsföring, allt för att du ska få en bra upplevelse. Integritetspolicy ›