Västerås
Gotö
16
Hyreslägenheter, enbart 4:or
Adress
Gotö Allé 1, 2, 3, 4
Byggnadsår
2015
Antal våningar:
2
Hiss
Nej
TV-utbud
Com Hem
Parkering
Ja
Balkong/uteplats
Uteplats
Internet
Fiber anslutet

Gotö

Hyreslägenheter:
16
Adress:
Gotö Allé 1, 2, 3, 4
Byggnadsår:
2015
Antal våningar:
2
Hiss:
Nej
TV-utbud:
Com Hem
Parkering:
Ja
Balkong/uteplats:
Uteplats
Gotö
VilloR/tomter:
16
UPPvärmning:
Bostadstyp:
På Gotö har vi 4 herrgårdsvillor med totalt 16 st lägenheter, fördelade på 4 rum och kök. Varje lägenhet har en egen liten trädgårdsyta, en parkering med motorvärmare och ett förråd.

Där pulsen från stadslivet och naturen möts hittar du Barkarös hemtrevliga granne Gotö. Beläget bara meter från Barkarö, närmare bestämt på andra sidan Gotövägen, har området senaste åren kommit att bli navet för Västerås småbarnsfamiljer. De två grundskolorna, varav en tillhör Gotö och en Barkarö, räknas exempelvis till Västerås mest populära. Området kan dessutom skryta med en splitterny förskola. På närbelägna Lövuddens badplats finns stora gräsytor, varma stenhällar, brygga och en liten sandstrand som lämpar sig bra för barnfamiljer. Till city tar du dig på ca 30 - 35 minuter med buss. Fördrar du att åka bil, så är det nära till Johannisbergsvägen, där du sedan tar dig vidare till ditt mål.

10 km
Avstånd från city
9,3 km
Med cykel till city
11,5 km
Avstånd till affär
1 km
Avstånd till busshållplats
City
10 km
City med cykel
9,3 km
Affär
11,5 km
Busshållplats
1 km
Kontaktperson
No items found.
Här finns det cookies! På den här hemsidan använder vi cookies för att analysera trafik och anpassa marknadsföring, allt för att du ska få en bra upplevelse. Integritetspolicy ›