Västerås
Trumslagarbacken
93
Hyreslägenheter
Adress
August Palms Väg 2-12
Byggnadsår
1993
Antal våningar:
12
Hiss
Ja
TV-utbud
Com Hem
Parkering
Ja
Balkong/uteplats
Ja
Internet

Trumslagarbacken

Hyreslägenheter:
93
Adress:
August Palms Väg 2-12
Byggnadsår:
1993
Antal våningar:
12
Hiss:
Ja
TV-utbud:
Com Hem
Parkering:
Ja
Balkong/uteplats:
Ja
Trumslagarbacken
VilloR/tomter:
93
UPPvärmning:
Bostadstyp:
Kvarteret ligger i en mycket vacker miljö vid Svartån, med närhet till Vallby Friluftsmuseum och Rocklundaområdet. Promenera längs med det vackra Svartåstråket, och du är i city på 10 minuter.

På Trumslagarbacken har vi 93 st lägenheter fördelade på 1 - 4 rum och kök. Huset har rymliga och luftiga entréer med glastak som ger ljusa trapphus, samt ett låst parkeringsdäck under tak. Byggnaden är utformad så att de flesta lägenheterna ligger bra i solen och utsikt över Svartån och staden.

På Trumslagarbacken finns två gästrum du som hyregäst kan hyra när du har långväga gäster som ska bo kvar. Om du vill hyra gästrummet kontaktar du oss på Aroseken så bokar vi upp det.

Kvarteret ligger i en vacker miljö vid Svartån, med närhet till Vallby Friluftsmuseum och Rocklundaområdet. Promenera längs med det vackra Svartåstråket och du är i city på 10 minuter.

2,2 km
Avstånd från city
1,8 km
Med cykel till city
700 m
Avstånd till affär
600 m
Avstånd till busshållplats
City
2,2 km
City med cykel
1,8 km
Affär
700 m
Busshållplats
600 m
Kontaktperson
No items found.
Här finns det cookies! På den här hemsidan använder vi cookies för att analysera trafik och anpassa marknadsföring, allt för att du ska få en bra upplevelse. Integritetspolicy ›