2024-02-28
Nyhet
29 nya hus har skapat liv på Långbackegatan i Barkarö
Nu är den femte etappen i Arosekens projekt på Gotö Norr i Barkarö avslutad och 29 familjer har flyttat in i sina hus.

Från och med våren 2023 har husen på Långbackegatan gradvis fyllts av liv och rörelse. Här, på höjden av kullen med utsikt över Gotö och tidigare husetapper, har 29 tvåplanshus i modern form med stående träpanel skapat en ny gata i området.

Från idé till verklighet
Markarbeten på platsen påbörjades i slutet av 2021 och säljstarten skedde i mars 2022. Intresset för husen var stort, precis som för de tidigare etapperna i Barkarö. De första husresningarna påbörjades under hösten 2022 och första familjen flyttade in på gatan under tidig vår 2023. Efter det har husen blivit färdiga ett efter ett och den sista familjen flyttade in på gatan i februari 2024.

Ett bra läge för barnfamiljer
Den direkta närheten till Fullerös golfbana, fotbollsplaner, fina lekplatser, skog och motionsspår gör Barkarö till en attraktiv plats för barnfamiljer. Det märks också i hur många barnfamiljer som valt Långbackegatan som sitt nya hem. Området bjuder på både på fina omgivningar men också kompisar i grannarna som ger underlag för ett litet fotbollslag.

En etapp med nya inslag
Den femte etappen på Gotö Norr innebar ett par nyheter. Här har husen åter igen fått sadeltak och på gatan finns också en helt ny husmodell Villa C&D.

Fakta:

Område: Barkarö
Bostadstyp: Fristående villa
Antal hus: 29 st
Storlek: 156-166 m2
Första husresning: hösten 2022
Första inflytt: våren 2023

De första husgrunderna på plats sommaren 2022
Husresning
Husresning
En gata tar form
Vinter 2022/2023
Vinter 2023/2024

Läs mer om husen och projektet här.

Kontakt:
Anders Nilsson
Här finns det cookies! På den här hemsidan använder vi cookies för att analysera trafik och anpassa marknadsföring, allt för att du ska få en bra upplevelse. Integritetspolicy ›