Välkommen till Långbackegatan

Barkarö, etapp 5

Här bor du på landet men ändå nära stan. Du får med andra ord det bästa av två världar inom en radie av knappa åtta kilometer. Barkarös nya område har de senaste åren kommit att bli navet för Västerås småbarnsfamiljer. Mycket tack vare den trygga och hemtrevliga miljön.

Närheten till Fullerös golfbana, fotbollsplaner, bad- och båtplats, fina lekplatser, goda grannar och vackra motionsspår fulländar dessutom vardagen för hela familjen. I denna etapp säljs 29 villor i två deletapper och vi skulle vilja kalla detta läge på höjden av kullen för ett riktigt guldläge.

Ort:
Västerås
Tillträde:
Från och med våren 2023
Område:
Barkarö
Adress:
Långbackegatan
Antal hus:
29
Antal rum
6 – 7 rum
Boarea:
154-166 m²
ProjektStatus:
Slutsålt
No items found.
Alla
Snart till salu
Inga hus är snart till salu
Till salu
Inga hus är till salu
Bokade
Inga hus är bokade
Sålda

Barkarö

Närheten till Fullerös golfbana, fotbollsplaner, bad- och båtplats, fina lekplatser, goda grannar och vackra motionsspår fulländar vardagen för hela familjen. Här finns det rum för både barnlek och egentid, lugn och energi, stadsliv och natur.

Läs mer om området
Håll mig uppdaterad

Är du nyfiken på våra hus? Då gör du rätt i att anmäla ditt intresse här. Med ett mejl direkt i din inkorg håller du koll på det senaste i våra projekt och får information om allt vi har på gång.

Nu har du anmält dig till våra utskick, från och med nu missar du inget som är på gång!
Oops! Något gick fel. Prova igen!
Nu har du anmält dig till våra utskick, från och med nu missar du inget som är på gång!
Oops! Något blev fel. Prova igen!
Här finns det cookies! På den här hemsidan använder vi cookies för att analysera trafik och anpassa marknadsföring, allt för att du ska få en bra upplevelse. Integritetspolicy ›